Logo de CorreAmbMi

Propera Cursa
Jean Bouin 2023 10 K
+

Sobre nosaltres

CORREAMBMI és un projecte que pretén unir esport, integració i solidaritat i que està obert a tothom.

CORREAMBMI Sobre nosaltres, els primers corredors.

La iniciativa CORREAMBMI neix de la motivació personal dels germans i amics del Jordi Muñoz, un noi amb paràlisi cerebral, per fer-lo partícip de l'esport popular.

Història

Des de feia uns quants anys, germans i amics corríem junts curses populars empenyent la cadira de rodes del Jordi. L'any 2011, que l'havíem començat a l'hospital després que li diagnostiquessin erròniament un càncer al Jordi, ens vam proposar un repte més gran: córrer la Mitja Marató i la Marató de Barcelona amb ell.

Ho vam aconseguir, i veient la il·lusió que li va proporcionar al Jordi, no ens va quedar cap dubte de que ho repetiríem moltes vegades.

2013. Preparant la tercera marató en què participaria el Jordi, vam pensar que córrer podia dur-nos molt més enllà i vam decidir crear una iniciativa que unís esport, integració i solidaritat. Així neix CORREAMBMI. Aquell any es van recaptar, mitjançant migranodearena.org, fons per a l'Associació de la Paràlisi Cerebral, ASPACE.

2014. CORREAMBMI creix, i en Jordi ja no és l'unic integrant en cadira de rodes. La Sara, el Jaume, i el Marcos s'uneixen al equip. Aquest any es recapten fons pel Centre Ocupacional Sínia.

2015. Creixem encara més. 13 persones en cadira de rodes i més de 50 corredors participen a la Marató de Barcelona. Es tornen a recaptar fons pel Centre Ocupacional Sínia mitjançant migranodearena.org.

Malauradament en Jordi ens va deixar al juny de 2015, però CORREAMBMI havia de continuar. Era la millor manera de homenatjar-lo i recordar-lo. Jordi, va per tú!! Sempre correràs amb nosaltres!!.

Més informació sobre CORREAMBMI

Moltes curses durants molts anys ens aporten molta experiència

Una imatge, en aquest cas un vídeo, val més que mil paraules.

Enllaç al vídeo CORREAMBMI en acció.

Contribuir a una millor societat, mitjançant l'esport, la integració i la solidaritat

L'objectiu de CORREAMBMI és unir esport, integració i solidaritat fent possible que tothom, incloent les persones que pels seus propis mitjans no podrien fer-ho, pugui gaudir de l'esport popular.

Addicionallment, cada any s'organitza una recaptació de fons a favor d'alguna causa o entitatrelacionades amb la Paràlissi Celebral.

Tenim molts motius per agrair-vos

Gràcies a tots el s corredors!! Gràcies als qui ens acompanyen i/o ens reben a les línies de meta de cada cursa!! Gràcies a les empreses que ens esponsoritzen i gràcies a tots els que d'una forma o altre feu possible aquest projecte.

Sponsors

Aquest web utilitza Cookies per obtenir dades estadístiques de navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Més informació Acceptar